Biography

Periode 1986-1990

Dj Cor begon met draaien in 1986 op schoolfeesten van het Anton van Duinkerken College te Veldhoven. Doordat deze feesten een groot succes waren kon dj Cor al snel aan de slag in uitgaanscentrum de Kers in het dorpje Oerle (Veldhoven) in het Brabantse onder de rook van Eindhoven. In deze grote gelegenheid met destijds 3 zalen nam Cor op zondagavond de discotheek voor zijn rekening. In de Kers heeft Cor gedraaid met grote namen uit die tijd zoals King Bee, 2 Unlimited, Technotronic, Janse Bagge Bend en The Scene.

Na 4 jaar in de discotheek van de Kers te hebben gedraaid heeft Cor de overstap gemaakt van de discotheek naar de grote zaal waar feestmuziek werd gedraaid. Tegelijkertijd werd Cor veel geboekt voor studentenfeesten door het hele land. De grote introfeesten in de Mensa van de Universiteit van Nijmegen, de Tik week van Tilburg, Maastricht, Utrecht, Amsterdam.

Periode 1990 - 1998

In 1992 werd dj Cor geboekt door Noorderligt in Tilburg, eerst voor studentenfeesten en enkele jaren later voor de Super Swing, een maandelijkse avond met populair alternatieve muziek. Na enkele jaren werd Cor gevraagd voor de Noorderligtshow, ook een maandelijkse avond met naast populair alternatieve muziek ook acts en optredens. In deze periode draait Cor verder op feesten met optredens van onder andere Dj Paul Elstak, Party Animals, Charly Lownoise&Mental Theo, Volumia en Rene Froger.

Periode 1998 - 2003

In 1998 sluit Noorderligt haar deuren om als Popcentrum 013 in het centrum van Tilburg verder te gaan. In 013 start dj Cor met Beats&Beyond, de wekelijkse clubavond van 013 met populair alternatieve muziek. Gedurende deze periode groeit het aantal boekingen enorm. Dj Cor heeft in deze periode gedraaid met vele grootheden uit de muziek zoals Dj Tiesto, Dj Erick E, Dj Michel de Hey, Marco Borstato, Andre Hazes, De La Soul, Golden Earring, Blof en Guus Meeuwis. Ook was Cor te zien bij diverse evenementen zoals Koninginnedag in Amsterdam.

In 2000 is Cor betrokken geweest bij het project ‘Da Cloot’ met de hitsingel ‘Get Uppa!’ (hoogste notering 34 in top 40)

Periode 2003 - heden

In 2003 wordt Cor resident dj bij D-Licious, de ‘70/’80/’90 avond van 013. Deze avond trekt maandelijks vele mensen en is tot ver buiten Tilburg bekend. Overige (openlucht) evenementen waar Cor gedraaid heeft zijn Tilburg Kermis en T-Parade. Verder is Cor te zien bij talloze studentenfeesten, sportevenementen en danscafe’s.

dj cor dj cor dj cor dj cor dj cor